• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0895 39 85 00
    • Статуетка Орел с Планински кристали, Антрацит, Ахат, Злато

     Статуетка орел - подарък за човек със силен характер. Статуетка орел символ на силна воля и безграничен дух с Планински кристали, Антрацит, Ахат, Злато
     Galdini&Co - UK Handmade unique статуетки
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     Изчерпан
     Арт. №: R1092NI

     Статуетка Орел "A ONE-OF-A-KIND HANDMADE CREATION."

     Описание на продукта
     Тази великолепна статуетка представлява орел с разперени крила в цвят злато, символизиращ сила и величие. Зад орела се намира уникален син ахат, който добавя допълнителна красота и дълбочина на композицията. Статуетката е инкрустирана с различни естествени кристали, включително планински кристали, антрацит, ахат и злато, които допринасят за нейния изискан и блестящ вид. Постаментът е изработен от висококачествен мрамор, придавайки допълнителна стабилност и елегантност на цялостния дизайн.

     Символика на Орела
     Орелът е универсален символ на сила, свобода и висока визия. В много култури, орелът се разглежда като олицетворение на духовно просветление, благородство и мощ. Той символизира лидерство и амбиция, вдъхновявайки хората да се стремят към своите цели с увереност и решителност. Разперените крила на орела подчертават свободата и възможността да се издигнем над предизвикателствата.

     Символика и интересни факти за кристалите
     1. **Планински кристал**: Известен със своята прозрачност, планинският кристал е символ на чистота и яснота. Той се смята за мощен усилвател на енергия и е известен с лечебните си свойства. В духовен план, планинският кристал подпомага по-добра концентрация и фокусиране.

     2. **Антрацит**: Този тъмен, лъскав минерал е известен със своята защитна енергия. Антрацитът абсорбира негативната енергия и насърчава вътрешната сила и устойчивост. Той е символ на стабилност и заземяване.

     3. **Ахат**: Ахатът е известен със своята стабилизираща и заземяваща енергия. Синият ахат, използван в тази статуетка, символизира спокойствие и вътрешен мир. Ахатът се смята за камък, който укрепва духа и осигурява емоционален баланс.

     4. **Злато**: Златото е символ на богатство, просперитет и божествено съзнание. То е използвано в различни култури като символ на безсмъртие и духовно издигане. Включването на злато в статуетката подчертава нейната стойност и благородство.

     За кого е подходяща
     Тази статуетка е идеален подарък за различни хора и поводи:
     - **Лидери и мениджъри**: Орелът, символ на лидерство и амбиция, е подходящ за хора, които ръководят екипи и вземат важни решения.
     - **Бизнесмени и предприемачи**: За тези, които се стремят към високи цели и успехи, тази статуетка ще бъде вдъхновяващ символ.
     - **Колекционери на изкуство**: Статуетката е уникално произведение на изкуството, което ще обогати всяка колекция.
     - **Лица, търсещи духовно издигане**: Символиката на орела и включените кристали правят тази статуетка подходяща за тези, които се стремят към духовно просветление и вътрешен мир.

     Тази статуетка е не само великолепно произведение на изкуството, но и носи със себе си дълбока символика и енергийни свойства, които ще вдъхновяват и защитават своя притежател.

     Производител: Galdini&Co-handmade unique
     Дизайнер: AvolinaD AnirI-I.D.
     Постамент: marbles
     Цвят: deep gold glossy brilliant
     Размери: В:  см. Ш:  см.

      
     Изчерпан

     Планински кристал - произход

     Планинският кристал е един от най-разпространените кристали в света и се среща в много различни части на света. Този кристал е формиран от силициев диоксид и е известен с много имена, като кварц, рок кристал и кристал от студената планина.

     Планинският кристал се образува в горещата магма, която се издига към повърхността на земята и се охлажда. Той също така може да се образува и в земните скали, където се извлича като кристален венец. Тези кристали могат да бъдат много различни по размер и форма, в зависимост от условията на тяхното образуване.

     Планинският кристал се използва от хиляди години като декоративен елемент и като инструмент за лечение и духовно развитие. Той има много различни символични и мистични значения и е популярен в много култури по света.

     Планински кристал - символика

     Планинските кристали имат много символични значения, които често са свързани с техните естествени качества и характеристики. Ето някои от тях:

     Чистота и яснота - кристалите често се свързват с идеята за чистота и яснота, тъй като те могат да пречистят енергията и да ни помогнат да видим ясно и да мислим ясно.

     Лечение - мнозина вярват, че кристалите могат да имат лечебни свойства. Например, кристалът кварц се използва често за лечение и балансиране на енергийните нива.

     Магически сили - от древността се вярва, че кристалите имат магически сили и могат да бъдат използвани за магически цели.

     Защита - кристалите могат да бъдат използвани за защита от отрицателни енергии и влияния.

     Символ на природата - планинският кристал може да се използва като символ на свързаността с природата и на естествените сили, които ни заобикалят.

     Символ на чистотата на мисълта - кристалите могат да се използват като символ на чистотата на мисълта и намерението, тъй като те могат да ни помогнат да се фокусираме върху желанията и да ги постигнем.

     Усъвършенстване - кристалите могат да се използват като символ на усъвършенстването и растежа, тъй като те могат да ни помогнат да преминем през трудни периоди и да се развиваме като личности.

     Планински кристал - значение

     Планинският кристал, също наричан кварц, е един от най-известните и разпространени видове кристали в света. Той има много значение и приложения в различни области на живота.

     Духовно значение - планинският кристал се свързва с духовното развитие и единството с природата. Той се използва за медитация, лечение и подобряване на енергийните нива.

     Лечебно значение - планинският кристал е познат също като "мастър лекар", заради своите лечебни свойства. Той се използва в аюрведичната медицина, китайската медицина и други традиционни методи за лечение на различни здравословни проблеми.

     Декоративно значение - планинският кристал се използва за изработка на бижута, украси и декоративни елементи за дома. Той има естетическо значение и може да добави красота и блясък към всяка обстановка.

     Техническо значение - планинският кристал има много приложения в техническите науки, като например в производството на електроника, компютри и други устройства. Той се използва за изработка на кварцови часовници, микрофони и други уреди.

     Културно значение - планинският кристал има и културно значение, като се използва в различни обреди и ритуали в различни култури. Той може да символизира чистота, духовност, мощ и защита.

      

     Планински кристал - лечебни свойства

     Планинският кристал има редица лечебни свойства, които се използват в традиционната медицина и алтернативните методи на лечение. Някои от тези свойства включват:

     Укрепване на имунната система - Планинският кристал може да помогне за укрепване на имунната система и да увеличи тялото ви към съпротива на различни инфекции.

     Отпускане на напрежение и стрес - Планинският кристал може да помогне за релаксиране на тялото и ума ви, като отпуска напрежение и стрес. Той се използва за медитация и терапия за релаксация.

     Лечение на болки - Планинският кристал може да помогне за облекчаване на болките в тялото, като мускулни болки и болки в ставите.

     Лечение на проблеми с дихателната система - Планинският кристал може да помогне при различни проблеми с дихателната система, като бронхит и астма.

     Лечение на проблеми със сърдечно-съдовата система - Планинският кристал може да помогне при различни проблеми със сърдечно-съдовата система, като повишено кръвно налягане и аритмии.

     Лечение на проблеми с храносмилането - Планинският кристал може да помогне при проблеми с храносмилането, като например гастрит и възпаление на червата.

     Тези са само някои от многото лечебни свойства на планинския кристал, но е важно да се има предвид, че той не може да замени стандартните методи на лечение и не трябва да се използва като заместител на медицинска консултация и лечение.

      

     Планински кристал - рецепти

     Планинският кристал може да се използва по много различни начини, като кристалната терапия, медитация, фън шуй, изработка на бижута и много други. Ето няколко примера за рецепти с планински кристали:

     Кристална терапия за стрес: Поставете планински кристал на гърдите си, докато лежите на гърба си и медитирате. Кристалът ще ви помогне да се релаксирате и да намалите стреса.

     Медитация за яснота на мисълта: Дръжте планински кристал в ръката си, докато медитирате. Той ще ви помогне да се фокусирате и да постигнете по-ясна мисъл.

     Фън шуй за здраве: Поставете планински кристал в североизточния или югоизточния ъгъл на стаята за здраве и семейство. Това ще помогне да се подобри здравето и благополучието на домакинството.

     Бижута: Изработете красиво колие или гривна с планински кристал. Такива бижута могат да се носят ежедневно, за да се насърчава балансирането на енергията и насърчаването на хармонията.

     Лечебни бани: Поставете планински кристал във вашата вана, докато си правите лечебна баня. Кристалът ще помогне да се релаксирате и да намалите стреса, докато насърчава по-добро физическо и емоционално здраве.

     Тези са само някои от начините, по които може да се използва планинският кристал. Винаги трябва да се има предвид, че използването на кристали е индивидуално и трябва да се базира на личния опит и нужди на всеки човек.

      

     Планински кристал - къде се поставя по фън шуй

     Във фън шуй, планинският кристал може да се използва като мощен кристален катализатор, който привлича положителна енергия в дома или офиса. Обикновено се препоръчва да се поставя в североизточния или югоизточния ъгъл на стаята, където се намира и багуа зоната за здраве и семейство. Това ще помогне да се подобри здравето и благополучието на домакинството.

     Освен това, планинският кристал може да се използва и в други части от дома или офиса, като например на работния плот, за да подпомогне трудовата активност и продуктивността. В спалнята, той може да се използва за да помогне за постигането на по-добър сън и отпускане на напрежението.

     Важно е да се има предвид, че фън шуй е комплексна практика и поставянето на планинския кристал е само един от многото аспекти на тази методика. Преди да приложите този съвет, е препоръчително да потърсите съвет от лицензиран фън шуй консултант.


     Планински кристал - за кои зодии е подходящ

     Планинският кристал може да бъде полезен за всички зодии, тъй като той има общи лечебни свойства, като намаляване на стреса и подобряване на енергията.

     Въпреки това, според астрологическите учения, планинският кристал може да бъде особено благоприятен за някои зодии, които имат нужда от специфични качества.

     Например, за зодия Рак, планинският кристал може да бъде полезен, защото той може да помогне за успокояване на емоциите и подобряване на интуицията. За зодия Лъв, кристалът може да бъде благоприятен, защото може да подпомогне силната им креативност и лидерски качества.

     За зодия Везни, планинският кристал може да бъде полезен, защото може да помогне за балансиране на енергията и насърчаване на хармонията в отношенията. За зодия Скорпион, кристалът може да бъде благоприятен, защото може да помогне за преодоляване на трудни ситуации и за насърчаване на трансформацията и преобразяването.

     Тези препоръки обаче не са стриктни и не означават, че планинският кристал не може да бъде полезен и за други зодии. В крайна сметка, изборът на кристали и тяхното използване е индивидуален и трябва да се базира на личния опит и нужди на всеки човек.


     Планински кристал - мистични свойства

     Планинският кристал има много мистични свойства и се счита за един от най-мощните кристали в света на кристалите. Ето някои от най-известните мистични свойства на планинския кристал:

     Усилване на енергията: Планинският кристал е мощен усилвател на енергията и може да помогне да се подобри съзнанието и да се активират духовните центрове.

     Хармонизиране на енергията: Този кристал се счита за един от най-добрите за хармонизиране на енергията на тялото и насърчаване на баланса между физическото, емоционалното и духовното ниво.

     Подобряване на концентрацията и паметта: Планинският кристал може да помогне да се подобри концентрацията и паметта, като усилва мозъчната активност и подобрява фокуса.

     Усилване на интуицията: Този кристал може да помогне да се подобри интуицията и да се насърчи духовното развитие, като усилва свръхестествените способности.

     Подобряване на комуникацията: Планинският кристал може да помогне да се подобри комуникацията, като подобрява изразителността и помага да се изразят мислите по-ясно и ефективно.

     Това са само някои от мистичните свойства на планинския кристал. Той има много различни свойства и може да се използва за много различни цели. Винаги трябва да се има предвид, че мистичните свойства на кристалите са индивидуални и може да се различават в зависимост от личния опит и нуждите на всеки човек.     Антрацит - произход

     Антрацитът е вид въглища, който се образуват след дълъг процес на трансформация и минерален разлом в земните кори. Той е най-високият и най-чистият клас на въглищата, с изключително високо съдържание на въглерод (от 92% до 98%) и ниско съдържание на замърсители като сяра и влага. Този процес на образуване на антрацита се нарича "антрацификация".

     Антрацитът се формира в дълбоките слоеве на земната кора при високи налягания и температури през дълги периоди от време. Този процес преобразува изначално растителни остатъци, като дървета и растения, в гъст и твърд материал с изключително висока степен на карбонизация.

     Тъй като антрацитът има ниско съдържание на замърсители и се счита за един от най-чистите и ефективни източници на гориво, той се използва главно за отопление, производство на електроенергия и в индустрията за производство на желязо и стомана.

      

     Антрацит - символика

     Антрацитът, въпреки че е предимно минерал и гориво, носи определена символика и асоциации:

     1. **Стабилност и Устойчивост:** Антрацитът е изключително стабилен и устойчив материал, който се образува след дълъг и интензивен процес на трансформация. Това може да бъде символ на устойчивост и стабилност в живота и среди в неизбежните промени.

     2. **Скрити Качества:** Тъй като антрацитът се образува под земята и често е трудно видим, може да се свърже със скрити качества и потенциал, които се нуждаят от време и усилия, за да се разкрият.

     3. **Есенция и Сърцевина:** Както антрацитът е висококачествен клас на въглищата, така и символично може да представлява есенцията или сърцевината на нещо. Това може да се асоциира със съкровени или най-важни аспекти в живота на човека.

     4. **Твърдост и Издръжливост:** Антрацитът е изключително твърд и издръжлив материал. Тази характеристика може да бъде символ на силната воля, устойчивостта и непоклатимостта на духа.

     5. **Интроспекция и Дълбочина:** Тъй като антрацитът се образува в дълбините на земята, той може да представлява интроспекция, наместване и поглъщане в собствените си дълбини.

     Символиката на антрацита може да бъде интерпретирана по различни начини, като много зависи от контекста и личните ви асоциации.

      

     Антрацит - значение

     Антрацитът носи определено значение и символика, свързани със стабилност, издръжливост и силна връзка с земята. Ето някои аспекти на неговото значение:

     1. **Стабилност и Издръжливост:** Антрацитът е изключително твърд и стабилен материал, който се образува след дълъг процес на трансформация. Това му придава символна стойност на стабилността и издръжливостта, както и на способността да устои на външни влияния и промени.

     2. **Карбонизация и Промяна:** Процесът на образуване на антрацит е възникването на промяна във времето. Това може да се свърже с идеята, че през живота сме подложени на трансформации, които ни променят и създават.

     3. **Съкровени Свойства:** Антрацитът, като изключително качествен и чист вид въглища, може да се асоциира със съкровени и ценни свойства, както и със сърцевината или есенцията на нещо.

     4. **Контакт със Земята:** Антрацитът е материал, свързан със земята и подземието. Това може да символизира тясна връзка с природата и връзката ни със земните енергии.

     5. **Усъвършенстване и Развитие:** Процесът на образуване на антрацит подчертава идеята за усъвършенстване и развитие през времето. Този процес може да бъде символ на личното и духовно развитие.

     Обаче е важно да се има предвид, че тази символика е субективна и може да се интерпретира по различни начини в зависимост от културния и личния контекст.

      

     Антрацит - лечебни свойства

     Антрацитът не се използва широко за лечебни цели, както по-популярните кристали и минерали. Въпреки това, някои хора вярват, че антрацитът може да носи някои благоприятни ефекти в духовно и енергийно отношение. Тъй като тези вярвания са част от алтернативни практики и езотерична философия, те следва да се разглеждат като субективни и не са заместител на медицинско лечение.

     Ето някои от предполагаемите лечебни свойства на антрацита в алтернативната метафизична практика:

     1. **Заземяване и Балансиране:** Антрацитът се свързва със земната енергия и може да се използва за заземяване и балансиране на енергетичното поле на човека. Вярва се, че този камък може да помогне да се поддържа хармония между духовната и физическата същност.

     2. **Защита от Негативни Влияния:** Някои хора носят антрацит, за да се защитят от негативни енергии и влияния. Смята се, че този камък може да създаде една видима или невидима "защитна бариера" около носителя.

     3. **Духовно Развитие:** Вярва се, че антрацитът може да подпомогне духовното развитие и възможността за самооткриване. Този камък се свързва със съкровени знания и разкриване на вътрешна мъдрост.

     4. **Интуиция и Визуализация:** Антрацитът се свързва с третото око и интуицията. Някои хора го използват за подпомагане на визуализациите и усилване на интуитивните способности.

     Тези вярвания и аспекти на антрацита се разглеждат в рамките на алтернативните практики и не са подкрепени от научни доказателства. Ако се интересувате от използването на антрацит за лечебни цели, винаги е важно да се консултирате със специалист или професионален терапевт.

      

     Антрацит - лечебни рецепти

     Антрацитът не се използва широко за лечебни рецепти, както по-популярните кристали и минерали. Все пак, ако желаете да изпробвате някои алтернативни методи, свързани с антрацит, можете да ги включите в свои езотерични или енергийни практики. Важно е да помните, че тези методи се разглеждат като субективни и не заместват медицинско лечение. Вотът се базира на вярвания и философия, а не на научни доказателства.

     Ето няколко идеи за алтернативни лечебни рецепти, свързани с антрацит:

     1. **Медитация и Заземяване:** Положете малък камък от антрацит върху третото око (между веждите) по време на медитация. Визуализирайте, как енергията на камъка ви заземява и връзва със земята, давайки ви усещане за стабилност и баланс.

     2. **Амулет за Защита:** Изберете по-малък камък от антрацит и го носете като амулет, който да ви защитава от негативни енергии и влияния.

     3. **Енергийна Сесия с Камъка:** Легнете по гръб с камък от антрацит в ръка или го поставете в близост до вас по време на енергийна сесия. Вярвайте, че камъкът може да подпомогне вашия енергиен поток и да ви даде усещане за стабилност и сигурност.

     4. **Магически Ритуал за Заземяване:** Поставете антрацит в съд със земя или пясък. След това изпълнете кратък ритуал, в който визуализирате, че се свързвате със земната енергия и се чувствате заземени и стабилни.

     5. **Енергийно Пречистване:** Можете да използвате антрацит за пречистване на енергетичния си полет, като го държите в ръце и визуализирате, че той абсорбира негативната енергия и я заменя със стабилност и хармония.

     Споменатите рецепти са част от алтернативни практики и не са научно доказани. Винаги е важно да се съобразявате със собствените си усещания и да бъдете внимателни, когато използвате кристали и минерали за енергийни практики.

      

     Антрацит - къде се поставя по фън шуй

     Фън шуй е китайска система за организиране на пространството с цел подобряване на енергийния поток и хармонията в дома или работното място. Въпреки че антрацитът не се споменава специфично в традиционните учения на фън шуй, може да бъде включен в различни области на пространството, като символ на стабилност, издръжливост и защита.

     Ето някои идеи, къде може да поставите антрацит в съответствие с принципите на фън шуй:

     1. **Северен Сектор (Кариера и Жизнен Път):** Поставете антрацит в северния сектор на дома или работното място, който е свързан с кариерата и жизнения път. Този камък може да символизира стабилност и устойчивост в професионалния живот.

     2. **Южен Сектор (Слава и Репутация):** В южния сектор, който е свързан със славата и репутацията, може да поставите антрацит, за да подчертаете устойчивостта и стабилността на вашия образ и възприемане от другите.

     3. **Изток (Здраве и Семейство):** В източния сектор, свързан със здравето и семейството, може да поставите антрацит, за да подчертаете значението на стабилността и баланса във вашия живот.

     4. **Запад (Деца и Творчество):** В западния сектор, свързан с децата и творчеството, антрацитът може да бъде символ на устойчивостта и стабилността в развитието и творческите усилия.

     5. **Северозапад (Стабилност и Подкрепа):** В северозападния сектор, който е свързан със стабилността на семейството и подкрепата, може да поставите антрацит, за да подчертаете важността на стабилността и подкрепата във вашия дом.

     Въпреки това, въз основа на фън шуй, е важно да се има предвид цялостната хармония на пространството и индивидуалните нужди на живеещите в него. Препоръчително е да консултирате лицензиран фън шуй консултант или експерт, ако се интересувате от поставяне на камъни и кристали в съответствие с фън шуй вашия дом или офис.

      

     Антрацит - за кои зодии е подходящ

     В алтернативните практики, кристалотерапия и езотерична философия, някои хора считат, че камъкът може да бъде подходящ за хора с определени зодии. Всъщност обаче, подходящността на даден камък за конкретна зодия е много субективна и зависи от личните вярвания и опити на хората. Няма научни доказателства, които да подкрепят тези вярвания.

     Обаче, някои хора считат, че антрацитът може да бъде подходящ за зодиите Козирог и Везни. Ето защо:

     - **Козирог:** За Козирозите се смята, че са амбициозни, стабилни и отговорни. Антрацитът, със своята символика на стабилност и издръжливост, може да бъде интерпретиран като подходящ за зодията, която цели постигане на цели и дългосрочен успех.

     - **Везни:** Везните се свързват с баланс и хармония. Тъй като антрацитът може да символизира баланс между духовното и физическото, някои хора го считат за подходящ за Везни.

     Все пак, важно е да се отбележи, че тези вярвания са част от алтернативни практики и не са подкрепени от научни доказателства. Подходящността на даден камък за зодията е чисто лична интерпретация и опит.

      

     Антрацит - мистични свойства

     В мистичните и езотеричните учения, антрацитът се свързва с различни символични и енергийни свойства. Въпреки че тези свойства не са научно доказани и се базират на вярвания и алтернативни философии, те могат да добавят допълнителна дълбочина към вашия опит с този камък. Ето някои от мистичните свойства, свързани с антрацит:

     1. **Защита и Баланс:** Антрацитът се свързва със силната енергия на земята и се смята, че може да осигури защита от негативни влияния и енергии. Този камък може да помогне за балансиране на енергийното поле на човека, осигурявайки му чувство за стабилност и хармония.

     2. **Заземяване и Усъвършенстване:** Антрацитът може да бъде използван за заземяване на енергията и за създаване на по-силна връзка със земята. Този процес може да помогне за подобряване на връзката ви с физическия свят и да подсили сетивата и насоките ви.

     3. **Самооткриване и Духовно Развитие:** Вярва се, че антрацитът може да помогне за постигане на вътрешно разбиране и духовно развитие. Този камък може да насърчи дълбоки размисли и помага за разкриване на съкровени знания и мъдрост.

     4. **Защитен Щит и Подкрепа:** Антрацитът се смята за камък, който може да създаде защитна енергийна бариера около носителя му, предпазвайки го от негативни влияния и външни енергии. Този камък може да предостави и чувство на подкрепа и сигурност.

     5. **Издържливост и Устойчивост:** Антрацитът може да се свърже със символа на стабилност и издръжливост. Вярва се, че този камък може да подпомогне изграждането на вътрешна сила и смелост, които са необходими за преодоляване на трудности и предизвикателства.

     Важно е да имате предвид, че тези мистични свойства се основават на вярвания и алтернативни практики, а не на научни доказателства. Всяко изживяване с камъка е уникално и може да бъде различно за различните хора.

      

      

     Ахат - произход

     Ахатът е минерал от групата на кварцита. Той се състои от микроскопични кристали кварц, които са свързани един с друг в различни слоеве и пластове. Има голямо разнообразие от цветове и модели на ахат, като те се образуват в различни геоложки условия, като например вулканически изригвания, хидротермални извори и геотермални калъпи. Най-известният източник на ахат е Южна Африка, но той се намира и в други части на света, включително Бразилия, САЩ, Русия, Мексико, Индия, Мадагаскар и Германия.

     Ахат - символика

     Ахатът е известен като камък на душевната стабилност и укрепване на духовните ценности. Смята се, че той може да осигури сила, стабилност и увереност на своя притежател. Освен това се твърди, че ахатът може да помогне за развитието на интуицията и способността за анализ на информация. В различните култури камъкът се свързва с различни символи, като например защита, баланс и хармония.

     В древните цивилизации на Вавилон и Египет ахатът е смятан за камък на силата и укрепване на духа. В гръцката митология той се свързва с бога на виното Дионис и се използва за изработка на чаши за вино. В китайската култура ахатът се свързва с баланс и хармония, като се използва за подобряване на връзките и отношенията с другите хора. В индийската култура се твърди, че ахатът може да помогне за подобряване на физическата и духовната сила.

     Ахат - значение

     Ахатът е полу-прозрачен, колкото и разноцветен минерал, който може да се срещне в няколко различни варианта и цветове. Според вярванията, ахатът е камък на доброто настроение, който има способността да укрепва духовната мощ и да намалява стреса и тревожността. Той също така се смята за камък на баланса и хармонията, който помага да се постигне вътрешното равновесие и да се избегнат крайности.

     Ахатът се свързва със зодиите Телец, Везни и Риби и обикновено се свързва с елемента земя. В различните култури и традиции ахатът има различни символични значения и се използва за различни цели. Например в Древен Египет ахатът се използваше за изработка на амулети и талисмани, а в Индия се смята, че той може да защити от злоокаяния поглед и други негативни въздействия.

     Ахат - лечебни свойства

     Ахатът е камък, който се използва за лечение на различни физически и емоционални проблеми. Някои от неговите лечебни свойства включват:

     - Подобряване на кръвообращението: Ахатът се използва за стимулиране на кръвообращението в организма и подобряване на циркулацията на кръвта.

     - Успокояване на нервната система: Този камък може да помогне за успокояване на нервната система, което може да бъде полезно при тревожност, стрес и депресия.

     - Подобряване на имунната система: Ахатът може да помогне за укрепване на имунната система на организма, като така предпазва от различни болести и инфекции.

     - Отстраняване на токсините: Този камък може да помогне за отстраняване на токсините от организма, което може да подобри общото здравословно състояние.

     - Подобряване на комуникацията: Ахатът може да подобри комуникацията и междуличностните отношения, като насърчава честността и яснотата.

     - Подобряване на самочувствието: Този камък може да помогне за повишаване на самочувствието и укрепване на увереността в себе си.

     - Предпазване от негативни енергии: Ахатът може да предпази от негативните енергии, като така помага за подобряване на общото здравословно състояние.
     - Главоболие, стомах, черва, дизинтерия, подагра, уши, епилепсия, отровни ухапвания, заболявания насърдечно съдовата система, отравяния, заболявания на очите, косопад.

     Ахатът помага при различни недъзи.
     Изделията от този камък спомагат за увеличаване на потентността, влияе благоприятно на белите дробове, подобрява зрението и слуха, помага да се борите със страховете си, при хронични заболявания на опорно-двигателния апарат, укрепва кръвоносните съдове, пречиства лимфната система, лекува кожни болести, защитава от инфекции и заболявания на стомашно – чревния тракт. В *Аюрведа*  казват че ахата премахва  капха- нарушения. На санскрит *капха* означава  телесна течност /вода/ , която има във различни органи и тъкани. Капха дава енергия  на сърцето и белите дробове, поддържа имунитета. Съгласно АЮРВЕДА ахата съдържа елементи на огън и въздух. Ахат е препоръчителен на децата – той успокоява и разсейва страховете, спомага за ранно прохождане.Съществува мнение че ахата пази организма на човек от радиация.
     Контактно врачуване, носене на украшения от него / гривни, огърлици, гердани/ , китайски масаж с топчета, работа с пирамиди от ахати.
      Слоисти ахати се дават на боления да ги подържи в ръце, понякога по време но болестта, когато човекът изпитва жажда се слага в устата.
     При силна кашлица, ангина ахатът се носи като украшение във вид на гердан, при зъбобол се носи като обеци.
     При подагра или при болки в ставите се носят гривни от ахат. При болести на сърцето се носят пръстени с ахат на безименния пръст на лявата ръка. На хора страдащи от безсъние , безпричинни страхове, истерия се препоръчват да слагат пръстен с ахат на средния пръст на дясната ръка.
     Против астма, възпаление на белите дробове и бронхит ще помогне брошка с ахат.

     Важно е да се отбележи, че тези лечебни свойства на ахат не са научно доказани и следва да бъдат разглеждани като алтернативна терапия. Преди да започнете да използвате ахат за лечебни цели, трябва да се консултирате с лекар или квалифициран терапевт.

     Ахат - лечебни рецепти

     Не е известно да съществуват конкретни лечебни рецепти, които да включват ахат като съставка. Въпреки това, той се използва в каменната терапия и като талисман, който се носи близо до тялото, за да се осигури психическа защита и духовно благополучие.

     Ахат - кулинарни рецепти

     Ахат е полуценен камък, който не се използва за кулинарни цели. Неговата груба текстура и специфичен вкус го правят неподходящ за консумация.

     Ахат - къде се поставя по фън шуй

     Ахатът се смята за камък, който може да подобри финансовото благополучие, затова е подходящ да се поставя в югоизточната част на стаята, където се намира касата или бюрото за работа. Освен това се смята, че този камък може да помогне за укрепване на личната мощ и авторитет, затова е подходящ да се поставя в северната част на стаята, където се намира работното място или офисът.

     Ахат - за кои зодии е подходящ

     Ахатът се счита за универсален камък и не е специфичен за някоя от зодиите. Той може да се ползва от всеки, който се нуждае от неговите лечебни и мистични свойства.

     Ахат - мистични свойства

     Ахатът е камък, който се свързва с укрепване на духа, развитие на интуицията и засилване на връзката с природата. Някои от мистичните свойства, свързани с ахата, са:

     - Укрепване на връзката с природата и засилване на емпатията към живите същества.
     - Подобряване на интуицията и усъвършенстване на уменията за медитация.
     - Спомага за постигане на баланс между емоциите и разума, като стимулира яснотата на мисълта и укрепва концентрацията.
     - Успокоява нервната система и помага за преодоляване на стреса и тревожността.
     - Носенето на ахат може да помогне за подобряване на комуникационните умения и да укрепи връзките с хората около вас.
     - Смята се, че ахатът може да помогне за избавяне от отрицателни енергии и да допринесе за постигане на вътрешен мир и хармония.

     Тези свойства на ахата са особено полезни за хората, които търсят вътрешен мир и баланс в живота си.

     Ахата е талисман на художниците. Спомага за добро приятелство, дълголетие и издигане в кариерата. Привлича успеха. Дава сила на притежателя си. Развива красноречието. Предпазва от болки, злодеяния, от бури и урагани, от гръм и мълнии, от зли духове, магии, а също така от ухапвания на отровни животни и насекоми, както и от полово безсилие. Дарява притежателя си кротък нрав, както и да проявява повече внимание към самия себе си. Носи успокоение на духа,храброст, целомъдрие и мъжество. Съдейства за медитация, за нормализиране на психиката и за развитието на умствените способности. Подпомага постоянството, лоялността.

     Злато - произход

     Златото е скъпоценен метал, който е известен на човечеството от дълбока древност. Произходът му е свързан с геоложки и космически процеси. Открития на злато са били направени в различни части на света и в различни периоди от историята.

     Първите златни находки датират още от времето на древните цивилизации като съмъряните и египтяните. Египетските фараони използвали злато за изработка на богати украшения, обекти от култово значение и артикули от всекидневието.

     През Средновековието, златото е било основен катализатор за обмен на стоки и богатства между Изтока и Запада. През времето на златната треска, златото станало средство за запазване на богатство и съхранение на стойността на парите.

     Днес златото се добива от рудници в различни държави по света, включително Южна Африка, Русия, Австралия, Канада и други. То се използва за разнообразни цели, включително в ювелирната индустрия, монети, електроника, медицински апарати и дори в космически технологии.

     Злато - символика

     Златото има дълбока символика и значение в различни аспекти на културата, религията, историята и обществото. Ето и някои от най-известните символични аспекти на златото:

     1. **Благородство и Развитие:** Златото винаги е било свързвано с благородство и висок статус. В исторически периоди, където богатството и властта били концентрирани в ръцете на малцина, златото се използвало за означаване на високо обществено положение.

     2. **Богатство и Процъфтяване:** Златото е символ на богатство и материално процъфтяване. В много култури, наличието на злато е асоциирано с изобилие и добър финансов статус.

     3. **Светлина и Божественост:** Златото се смята за "метал на Боговете". Този благороден метал е асоцииран със слънчевата светлина и духовната чистота. В религиозни обичаи и обреди, златото често се използва за символ на божествената същност и връзката със светлината.

     4. **Вечност и Незагубваемост:** Поради своята устойчивост и незагубваемост, златото символизира вечността. Това е свързано със златните предмети, които остават непроменени през времето.

     5. **Лукс и Красота:** Златото се използва за изработка на украшения и предмети за декорация от хиляди години. То символизира лукс, красота и изисканост.

     6. **Духовност и Мъдрост:** В много култури златото е свързано със знание, духовност и мъдрост. Този метал се смята за символ на вътрешното обогатяване и духовното развитие.

     7. **Щастие и Енергия:** В някои култури, златото се вярва, че носи щастие и позитивна енергия, което може да подобри качеството на живот.

     Тези са само някои от многото аспекти на символиката на златото. Тя може да варира в различни култури и епохи, но общо взето, златото продължава да има силен символичен и културен заряд.

      

     Злато - значение

     Златото има разнообразни значения в различни контексти. Ето някои от тях:

     1. **Материално Богатство:** Златото се свързва с богатство, финансов успех и процъфтяване. Това може да бъде във формата на финансови активи, недвижими имоти, бизнеси и други материални стойности.

     2. **Символ на Признание:** В много общества, златото е символ на успех и признание. Златните медали и награди се дават за достойни постижения, като спортни победи, майсторски творения и други.

     3. **Декорация и Украса:** Златото се използва за изработка на бижута, украшения и предмети за декорация. Те могат да бъдат символ на индивидуалния стил, елегантност и красота.

     4. **Инвестиционен Актив:** Златото се използва като инвестиционен актив, който може да се пази като стойност във времето. Много хора инвестират в злато като начин да защитят своето богатство от икономическа нестабилност.

     5. **Духовни Ценности:** В някои религии и духовни философии, златото има духовно значение. То може да символизира чистотата, вечността и божествеността.

     6. **Щастието и Положителни Емоции:** В някои култури се вярва, че златото носи щастие и положителни емоции. Това може да бъде свързано с магически вярвания и ритуали.

     7. **Социален Статус:** Исторически, златото е било символ на социален статус и власт. Носенето на златни украшения и предмети се свързвало с високото положение в обществото.

     Тези значения на златото могат да се различават в различни култури и времеви периоди, но общо взето, златото остава един от най-ценните и символични материали на човечеството.

      

     Злато - лечебни свойства

     Въпреки че златото не се използва активно в традиционната медицина като лечебен агент, някои аспекти на златото се изследват за потенциални лечебни свойства. Ето някои от тях:

     1. **Ревматоиден Артрит:** Някои изследвания показват, че златните соли могат да бъдат използвани като лечение за ревматоиден артрит. Те могат да намалят възпалението и симптомите на болестта.

     2. **Имунна Система:** Изследвания са показали, че наночастици от злато могат да имат стимулиращ ефект върху имунната система и да подобрят нейната функция.

     3. **Кожни Заболявания:** Златото може да бъде използвано в дерматологията за лечение на някои кожни заболявания като псориазис и екзема.

     4. **Кръвен Кръг:** Някои изследвания предполагат, че златните наночастици могат да подобрят циркулацията на кръвта и кислородното обменно вещество в тъканите.

     5. **Кардиоваскуларно Здраве:** Някои изследвания се фокусират върху потенциалната роля на златото за подобряване на кардиоваскуларното здраве, включително предпазване от атеросклероза.

     6. **Стрес и Релаксация:** Някои изследователи на алтернативната медицина смятат, че носенето на златни украшения може да помогне за намаляване на стреса и подобряване на общото настроение.

     Трябва обаче да се отбележи, че медицинските изследвания за лечебните свойства на златото са ограничени и не са достатъчни за да бъдат приети като официални методи на лечение. Преди да започнете каквито и да било лечебни или здравни практики със злато, е важно да се консултирате с медицински професионалист.

      

     Злато - лечебни рецепти

     Златото не се използва широко в домашни лечебни рецепти поради своята ценност и специфични свойства. Все пак, тук са някои интересни идеи, които се основават на алтернативни подходи:

     1. **Златен Водопровод:** Някои хора приготвят "златен водопровод", като поставят малка частичка злато във филтрирана вода през нощта. Сутринта, казват, че водата е заредена с "положителна енергия".

     2. **Златни Маски за Кожата:** Защо да не опитате златна маска за лице? В някои козметични продукти се добавя тънък слой наистина нежно златно покритие, което може да се твърди, че допринася за по-блестяща кожа.

     3. **Медали с Злато за Енергия:** Някои хора носят златни медали или обеци като енергийни талисмани, вярвайки, че те могат да подобрят психическата и физическа енергия.

     4. **Златни Свещи за Релаксация:** Златни свещи се използват в техники за релаксация, за да се създаде спокойна и хармонична атмосфера.

     5. **Златен Медитационен Обект:** Някои хора използват малки предмети със златни акценти като медитационни обекти, за да създадат положителна енергия и съсредоточение.

     Важно е да се обърне внимание, че тези практики не са признати от медицинската общност като доказани методи за лечение. Преди да приложите каквито и да било лечебни методи, винаги се консултирайте с медицински специалист и помислете за евентуални рискове и алергични реакции.

     Злато - кулинарни рецепти

     Златото се използва в кулинарията като хранителен добавка в някои луксозни и специални ястия, които се поднасят за особено важни събития и празници. Този вид златни добавки се нарича "прясно злато" или "състояние злато" и се състои от истинско злато, което се смила на тънък прах или лист и се прилага върху храна. Ето няколко примера за кулинарни рецепти, в които се използва злато:

     1. **Златни Сладкиши:** Мнозина създават луксозни десерти като макарони, бонбони и торти, като добавят тънък слой златно покритие върху тях.

     2. **Златно Обвити Шоколадови Френски Макарони:** Френските макарони са деликатесен десерт, който се прави още по-елегантен, като се обвие във внимателно приложено златно покритие.

     3. **Златни Вермичели:** Във висшата кухня се създават вермичели или други тънки тестени изделия, които се покриват със злато.

     4. **Златни Супи и Сосове:** В някои кулинарни творения, златото се добавя към супи и сосове за да придаде блясък и уникална визия.

     5. **Златни Пици:** В някои места се приготвят луксозни пици със златно покритие, което придава изискан външен вид.

     6. **Златни Коктейли и Напитки:** В някои случаи, златното покритие се добавя към коктейли и напитки, за да се постигне вълшебен ефект.

     Тези рецепти изискват внимание и специфични знания за работа със златно покритие. Важно е да се използва истинско и безопасно за консумация злато, а не злато, което не е предназначено за този вид употреба.

      

     Злато - къде се поставя по фън шуй

     Според Фън Шуй, златото се свързва с богатство, процъфтяване и благополучие, затова местата за поставяне на злато са свързани с привличане на положителни енергии и възможности. Ето някои предложения за разполагане на златни елементи според Фън Шуй:

     1. **В Южния Сектор (Богатство и Процъфтяване):** Южният сектор на дома или работното пространство се свързва с богатство и процъфтяване. Тук можете да поставите златни украшения, статуетки или предмети, които символизират богатство и финансов успех.

     2. **На Работния Плот или Бюро:** Поставянето на златни детайли на работния плот или бюро може да подсили енергията на богатство и успешни възможности.

     3. **В Северозападния Сектор (Ментори и Защитници):** Северозападният сектор се свързва с ментори и важни хора в живота ви. Поставянето на златни предмети тук може да подкрепи тази енергия.

     4. **В Югоизточния Сектор (Богатство и Изобилие):** Югоизточният сектор е също свързан с богатство и изобилие. Тук можете да добавите златни детайли, които да подпомагат положителната енергия.

     5. **В Други Сектори Според Ба Gua Картата:** Ако използвате Ба Gua картата за Фън Шуй, можете да разгледате и другите сектори и да изберете тези, които са свързани с богатство, изобилие и успешно развитие.

     6. **В Личната Житейска Зона (Западния Сектор):** Западният сектор се свързва с личния живот и семейните отношения. Поставянето на златни предмети тук може да подкрепи хармонията в семейството.

     7. **Във Входната Зона:** Поставянето на златни предмети близо до входа на дома или работното място може да подпомогне привличането на положителна енергия и благополучие.

     Важно е да помните, че Фън Шуй е индивидуален и контекстуален. Това означава, че трябва да вземете предвид конкретните характеристики на вашето пространство и личните ви нужди, преди да изберете местата, където ще поставите златни елементи.

      

     Злато - за кои зодии е подходящо

     В астрологията и Фън Шуй, цветовете и материалите могат да се свържат с различни зодии и характеристики. Златото се свързва с лукс, богатство и благополучие, което го прави подходящо за някои зодии. Все пак, трябва да се има предвид, че тези асоциации са символични и традиционни, а не научно доказани. Ето какви зодии се свързват обикновено с злато:

     1. **Лъв (23 юли - 22 август):** Лъвовете са известни със своята привързаност към лукса и вниманието към детайлите. Златото може да бъде особено подходящо за тях, тъй като ги представя като царе и царици.

     2. **Стрелец (22 ноември - 21 декември):** Стрелците са оптимистични и обичат да разпространяват позитивната енергия около тях. Златото може да бъде свързано с тяхната динамичност и стремеж към благополучие.

     3. **Водолей (20 януари - 18 февруари):** Водолеите са иновативни и ненормативни, често търсят нестандартни начини за себеизразяване. Златото може да бъде свързано с тяхното желание да се издигнат над обичайните стандарти.

     Обаче трябва да се има предвид, че влиянието на златото и други материали е индивидуално и зависи от различни фактори, включително цветове, предпочитания и контекст. Въпреки че златото може да бъде асоциирано с определени зодии, всеки може да избира това, което се чувства най-подходящо за него.

      

     Злато - мистични свойства

     Златото е имало мистично значение през вековете в различни култури и религии. Тук са някои от мистичните и символични свойства, свързани със златото:

     1. **Духовно Благополучие:** Златото се асоциира с богатство и процъфтяване, както и с духовното благополучие. В много религии и учения се вярва, че владеенето на злато или носенето му може да донесе духовно и материално изобилие.

     2. **Символ на Съзидателска Енергия:** Златото се свързва със слънцето и мъжката съзидателна енергия. Това е символ на жизненост и създателски потенциал.

     3. **Врата към Духовното Развитие:** В някои духовни традиции златото се смята за врата към по-високи духовни измерения и разкриване на вътрешния потенциал на човека.

     4. **Свързаност с Божественото:** Златото се асоциира с божествеността и небесните сили. В митологии и религиозни текстове златото често се използва за представяне на божествени аспекти.

     5. **Предпазваща Енергия:** В някои учения се вярва, че златото може да действа като предпазващ щит, който отблъсква негативните енергии и влияния.

     6. **Амулет за Защита:** Златни амулети се използват в различни култури като символи на защита срещу злото и неблагоприятни влияния.

     7. **Връзка със Световни Духовни Принципи:** Златото е свързано с принципите на съзидане и разрушаване, които се вярва, че управляват вселената.

     Важно е да се отбележи, че тези мистични свойства са част от символичното значение на златото и се различават според различните култури и традиции.

      

      

      

     УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ! ПРЕДИ ДА НАПРАВИТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА ИЛИ ПЛАЩАНЕ, ВИ МОЛИМ, ПЪРВО ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ С НАС ЗА НАЛИЧНОСТТА НА ИЗБРАНИЯ ОТ ВАС АРТИКУЛ. НЕОБХОДИМО Е ДА НИ КАЖЕТЕ АРТИКУЛНИЯ НОМЕР НА ПРОДУКТА ЗА ДА ГО НАМЕРИМ. ТЕЛ. 0895 39 85 00. 

      

     Поръчки, направени до 14:00ч. се обработват и изпращат на деня.

     Поръчки направени след 14:00ч. се обработват и изпращат на следващия работен ден.

     Срокът за изпълнение на поръчката е от един до три работни дни.

     РАБОТНО ВРЕМЕ: ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК ОТ 9.30 h. ДО 17.00 h.

     УСЛОВИЯ И НАЧИН НА ДОСТАВКА
     Стоките избрани и поръчани от Ползвателите на Електронен магазин gifts4you.bg се изпращат посредством куриерска фирма Еконт до офиса или адреса посочен от Ползвателя, с опция „Наложен платеж“ и Пощенски Паричен Превод или съобразно някои друг от начините на плащане използвани в Електронен магазин.
     Цената на доставката е за сметка на купувача. ВСИЧКИ ПРАТКИ СЕ ИЗПРАЩАТ ОТ АДРЕС НА СКЛАДА, С КОЙТО РАБОТИМ, А НЕ ОТ ОФИС НА ЕКОНТ И ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ОСКЪПЯВА ДОСТАВКАТА.
     При доставка на стоките потребителят заплаща и такса за услугата „Наложен платеж“, която се определя в зависимост от сумата и грамажа на поръчката и при цени определени от куриерската фирма.  ЗА ВСИЧКИ ПРЕТЕНЦИИ ПО ДОСТАВКАТА МОЖЕ ДА СЕ ОБРЪЩАТЕ КЪМ ЕКОНТ 

     0 7001 7300
     от България и Гърция
     на цената на един градски разговор или според тарифния ви план


     ПОДАРЪЦИ ЕООД доставя стоките на посочения от Ползвателите адрес и не носи отговорност в случай, че посочените от Ползвателите данни са неверни или заблуждаващи.
     В сумата на доставката НЕ са включени и разходите по пакетаж на стоката.
     Срокът за изпълнение на поръчката е от един до три работни дни. При необходимост от удължаване на срока, клиентите се уведомяват своевременно по подходящ начин.
     Срокът на доставката се определя съгласно актуалните към момента  условия на куриерската фирма.  
     В събота и през официалните почивни дни, поръчките се приемат, но се изпращат най- рано през първия работен ден.

     Плащане

     Наложен платеж / плащане при доставка /
     Заплащане на дължимата сума в брой на куриер при получаване на поръчаните продукти на подаден от Вас адрес. В присъствието на куриера е препоръчително:
     •    Да отворите пратката;
     •    Да проверите дали поръчаната стока отговаря на поръчката Ви;
     •    В случай на счупена/повредена пратка се изготвя протокол съвместно с куриера.
     УТОЧНЕНИЕ: Ако искате подаръкът да се достави на адрес, различен от Вашия и сте избрали този начин на плащане, Подаръци ЕООД изпраща куриер първо при Вас, за да заплатите поръчката и след това я доставя на втория адрес, предварително посочен от Вас на нашия сайт. Услугата се заплаща двойно, според вида на избраната от Вас доставка, тъй като куриерът посещава последователно два адреса.

     Плащане през системата ePAY.bg / С КАРТА / –

     Чрез ePay.bg може да направите плащания с дебитни и кредитни карти, микросметки, в брой и на банкомат. Лесно и удобно. Следвайте инструкциите.

      - Микросметка     - Карти с логото на БОРИКА     - MasterCard     - VISA

     - MasterCard, издадени от български банки     - VISA, издадени от български банки

      

     По банков път
     Като преведете съответната сума на нашата банкова сметка:
     БАНКА: ДСК
     BIC: STSABGSF
     Титуляр на сметката: Подаръци ЕООД
     IBAN №: BG96STSA93001527376949
     УТОЧНЕНИЕ: За начало на поръчката се приема потвърждението, че клиентът е превел парите по сметката на Подаръци ЕООД.
     За да получите подаръка до края на работния ден:
     -необходимо е да преведете сумата в клоновете на ДСК най-късно до 11.00 часа.
     -необходимо е да преведете сумата от клон на друга банка до клон на банка ДСК най-късно до 11.00 часа
     -необходимо е да ни изпратите сканирано платежно нареждане на gifts4you.bg@gmail.com.
     При плащане от чуждестранна банкова сметка е нужно да заплатите двустранните банкови такси (за Ваша и наша страна).

      

      

     Статуетките Galdini&Co-handmade unique са инкрустирани със скъпоценни и полускъпоценни естествени кристали и минерали. Това са металокерамични отливки, миниатюрни скулптури и животински фигурки.
       Фигурите са изработени от металокерамика по оригинална технология "отливка върху восък". Те са изцяло ръчна изработка, не са използвани машини, а само ръчни инструменти. За изработване на една фигура се изисква около едноседмична работа. Всички постаменти са изработени от естествен камък.
       Оригинални авторски модели са уникални и с фина ръчна изработка. Пластиките, статуетките и фигурките, които можете да си закупите в магазина ни, ще бъдат оригинален, запомнящ се подарък, а стойността на този подарък ще се увеличи през годините. Вашите приятели и семейства вероятно ще оценят изящните, оригинални и уникални скулптури.
       Статуетките Galdini&Co-handmade unique са със колекционерска стойност и затова не само ще украсят, но и ще предадат аристократичен вид на всеки интериор.
       Пластиките са изработени от естествени материали като: кристали, минерали, камък и носят положителна енергия. Скъпоценните и полускъпоценните камъни символизират изобилие и успех във финансовия сектор, защитават дома, даряват любов и благоденствие.
       Енергията на кристалите дава спокойствие и издръжливост, като всеки един кристал има своя неповторима и уникална символика. Естествените камъни, комбинирани с кристали и минерали, вградени в бижута, статуетки и украшения, засилват излъчването на добрия енергиен поток, носят късмет на притежателя си и благоприятстват за повече щастие, равновесие и здраве.
       Открийте вашия камък и го пазете близо до себе си - за късмет и добро здраве. Той ще поеме вашата енергия и ще освободи своите мистични сили.
       Всяка една от статуетките поднесена като подарък, ще стане талисман-пазител, ще защити притежателя си и ще му донесе късмет.

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментари продукта
   • Newsletter